Lacak Order Panjenengan



Tuladha: RR123456789CN


Kanggo pitakon babagan pesenan sampeyan bisa ngirim email menyang sales@hotcakeshop.net Mangga priksa manawa sampeyan nyedhiyakake jeneng lan nomer pesenan supaya kita cepet nulungi sampeyan.

PANYANG:

Kantor pabean lokal sampeyan mbutuhake dokumen lan wektu tambahan kanggo mbusak paket sampeyan, sing bisa nundha wektu pangiriman.
Pesenan sampeyan bisa dikirim menyang kantor pos lokal utawa kurir lokal. Gumantung ing wilayah sampeyan, paling pesenan bakal dikirim dening layanan pos lokal, supaya paket bakal ditampa minangka mail biasa. Yen sampeyan ora ana ing omah nalika pangiriman digawe, kertu kabar bisa ditinggalake dening layanan pos kanggo menehi saran babagan carane lan ing ngendi kiriman sampeyan bisa diklumpukake.

Suwene ora kapal njupuk?
Biasane njupuk 12-20 bisnis dina Kanggo teka ing negara sampeyan, nanging ing sawetara kasus, pangiriman bisa uga telat gumantung saka adat istiadat negara sampeyan.

Kepiye carane aku ngerti yen paketku wis dikirim lan lagi mlaku?
Sawise sampeyan nggawe pesenan, sampeyan bakal nampa email konfirmasi otomatis. Sawise pesenan wis diproses lan siyap ninggalake pusat distribusi, sampeyan bakal nampa email liyane kanthi informasi pengiriman. Elinga yen email konfirmasi pengiriman ora ateges operator (USPS utawa DHL) wis njupuk paket sampeyan saka pusat distribusi. Gunakake fitur nelusuri operator sing cocog kanggo nemtokake yen paket sampeyan wis dijupuk lan lagi transit.
Mangga ngidini dina 3-5 wiwit sampeyan nggawe pesenan kanggo nganyari status.

BATAL / GANTI

Yen sampeyan kudu ngganti utawa mbatalake pesenan, hubungi kita langsung liwat email: sales@hotcakeshop.net
Kita proses lan ngirim pesenan kanthi cepet, Sawise gudang wis diproses pesenan, kita ora bakal bisa nggawe owah-owahan.

Elinga yen pesen sing wis dikemas utawa dikirim ora bisa dibatalake.