Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi iki nerangake carane informasi pribadhi dikumpulake, digunakake, lan dituduhake nalika sampeyan ngunjungi utawa tuku saka commonlee.com ("Situs").

INFORMASI PRIBADI KAMI KOLEKSI

Nalika sampeyan ngunjungi Situs, kita kanthi otomatis ngumpulake informasi tartamtu babagan piranti, kalebu informasi babagan browser web, alamat IP, zona wektu, lan sawetara cookie sing diinstal ing piranti sampeyan. Tambahan, nalika sampeyan nggoleki Situs, kita ngumpulake informasi babagan kaca web utawa produk sing sampeyan deleng, apa situs web utawa istilah sing diarani sampeyan mlebu menyang Situs, lan informasi babagan cara sampeyan sesambungan karo Situs. Kita waca informasi sing kanthi otomatis kasebut minangka "Informasi Piranti".

Kita ngumpulake Informasi Piranti nggunakake teknologi ing ngisor iki:

- "Cookie" minangka file data sing dilebokake ing piranti utawa komputer lan asring kalebu pengenal unik anonim. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, lan cara mateni cookie, bukak http://www.allaboutcookies.org.

- Tumindak "File log" tumindak trek sing ana ing Situs, lan nglumpukake data kalebu alamat IP, jinis browser, panyedhiya layanan Internet, kaca referensi / metu, lan prangko tanggal / wektu.

- "Beacon web", "tag", lan "piksel" minangka file elektronik sing digunakake kanggo ngrekam informasi babagan cara browsing Situs kasebut.

Kajaba iku, nalika sampeyan tuku utawa nyoba tuku liwat Situs, kita ngumpulake informasi tartamtu saka sampeyan, kalebu jeneng, alamat tagihan, alamat pengiriman, informasi pembayaran (kalebu nomer kertu kredit), alamat email, lan nomer telpon. Kajaba iku, nalika sampeyan tuku utawa nyoba tuku liwat Situs nggunakake PayPal, kita ngumpulake alamat email PayPal. Kita nyebut informasi iki minangka "Informasi Pesenan".

Nalika kita ngomong babagan "Informasi Pribadi" ing Kebijakan Privasi iki, kita ngomong babagan Informasi Informasi lan Informasi Pesenan.

BAGAU NGUNAKAN INFORMASI PRIBADI ANDA?

Kita nggunakake Information Order sing kita kumpulake umum kanggo nepaki sembarang pesenan diselehake liwat Situs (kalebu Processing informasi pembayaran, ngatur pengiriman, lan menehi sampeyan karo invoice lan / utawa pesenan konfirmasi). Tambahan, kita nggunakake Informasi Urutan iki kanggo:

- Komunikasi karo sampeyan;

- Layar pesenan kanggo risiko utawa penipuan potensial; lan

- Yen selaras karo preferensi sing wis dituduhake karo sampeyan, wenehi informasi utawa pariwara sing ana gandhengane karo produk utawa layanan.

– Nangani regejegan

Kita nggunakake Informasi Piranti sing kita kumpul kanggo mbantu kita layar kanggo potensial risiko lan penipuan (utamane, alamat IP panjenengan), lan luwih umum kanggo nambah lan ngoptimalake Situs kita (contone, kanthi ngasilake analytics babagan cara pelanggan kita nelusur lan sesambungan karo Situs, lan kanggo netepake kasil marketing lan kampanye iklan kita).

Kajaba iku, kita nggunakake Informasi Piranti kanggo pariwara prilaku kalebu retargeting karo pariwara sing bisa narik kawigaten sampeyan nggunakake platform pariwara sing ditawakake: Facebook, Google, Snapchat, Pinterest, Reddit, Microsoft lan liya-liyane. Pemasaran Teks lan kabar (yen ana): Kanthi ngetik nomer telpon ing checkout lan miwiti tuku, sampeyan setuju yen kita bisa ngirim kabar teks (kanggo pesenan, kalebu pangeling cart sing ditinggalake) lan nawakake marketing teks. Pesen pemasaran teks ora bakal ngluwihi 5 saben wulan. Sampeyan bisa mbatalake pesen teks liyane kanthi mbales STOP. Tarif pesen lan data bisa uga ditrapake. (KAnggo AS lan KANADA)

Nuduhake INFORMASI PRIBADI

Kita nuduhake Informasi Pribadi karo pihak katelu kanggo mbantu nggunakake Informasi Pribadi, kaya sing dijlentrehake ing ndhuwur. Contone, kita nggunakake Shopify kanggo nguatake toko online – sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan cara Shopify nggunakake Informasi Pribadi ing kene: https://www.shopify.com/legal/privacy. Kita uga nggunakake Google Analytics kanggo mbantu ngerti kepiye pangguna nggunakake Situs - sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan cara Google nggunakake Informasi Pribadi ing kene: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Sampeyan uga bisa milih metu saka Google Analytics ing kene: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pamungkas, kita uga bisa nuduhake Informasi Pribadi sampeyan kanggo netepi hukum lan angger-angger sing ditrapake, kanggo nanggapi dhuwit panjalukan, panitia nelusur utawa panjaluk sing sah kanggo informasi sing ditampa, utawa kanggo nglindhungi hak-hak kita.

KABEH KOMUNIKASI

Minangka diterangake ing ndhuwur, kita nggunakake Informasi Pribadi kanggo nyedhiyani sampeyan iklan sing ditargetake utawa komunikasi marketing sing kita pracaya dadi kapentingan kanggo sampeyan. Kanggo katrangan luwih lengkap babagan cara iklan sing dituduhake, sampeyan bisa mlebu ing kaca pendidikan Network Advertising Initiative ("NAI") ing http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Sampeyan bisa milih metu saka iklan kanthi nggunakake pranala ing ngisor iki:

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resource/policies/personalized-ads

Tambahan, sampeyan bisa milih metu saka sawetara layanan kasebut kanthi ngunjungi portal pamilih Digital Advertising Alliance ing: http://optout.aboutads.info/.

DO NOT TRACK

Elinga, aku ora ngowahi kumpulan data lan praktik praktikum Situs nalika ndeleng sinyal Do Not Track saka browser sampeyan.

YOUR HAK

Yen sampeyan warga Eropah, sampeyan duwe hak ngakses informasi pribadhi sing dianakake babagan sampeyan lan nyuwun informasi pribadi sampeyan didandani, dianyari, utawa dibusak. Yen sampeyan pengin ngleksanani hak iki, hubungi kita liwat informasi kontak ing ngisor iki.

Kajaba iku, yen sampeyan warga Eropah, sampeyan bakal nyatakake yen sampeyan lagi ngolah informasi sampeyan supaya bisa nglumpukake kontrak sing ana ing awak (umpamane yen sampeyan nggawe pesanan liwat Situs), utawa ngupayakake kapentingan bisnis sah sing kadhaptar ing ndhuwur. Tambahan, wigati dicathet yen informasi sampeyan bakal ditransfer ing luar Eropa, kalebu ing Kanada lan Amerika Serikat.

RETENTION DATA

Nalika sampeyan nggawe pesanan liwat Situs, kita bakal njaga Informasi Pesenan kanggo cathetan kita kajaba lan nganti sampeyan takon kita mbusak informasi iki.

MALIH

Kita bisa nganyari kebijakan privasi iki saka wektu ke wektu kanggo nggambarake, umpamane, owah-owahan kanggo laku kita utawa kanggo alasan operasional, hukum, utawa peraturan liyane.

MINORS

Situs kasebut ora dimaksudake kanggo individu sing umur 13.

KONTAK US

Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi, yen sampeyan duwe pitakonan, utawa yen sampeyan pengin nggawe complaint, hubungi kita liwat e-mail ing support@commonlee.com.