Privasi mbalekaken

JAMINAN 30 HARI KAMI

Kabeh produk teka karo FREE babar pisan panggantos kanggo 30 dina saka tuku. Yen tuku ora cocog karo gambaran utawa yen item risak, hubungi kita ing 48 jam sawise nampa pesenan - kita bakal nggawe manawa kabeh masalah wis ditanggulangi sakcepete.

Yen sampeyan nampa barang sing salah, hubungi kita sajrone 48 jam sawise dikirim. Kita bakal ngatur kanggo ngirim item sing bener utawa bali kabeh pembayaran.
Kanggo produk risak utawa risak, mangga njupuk foto utawa video lan email kita ing sales@hotcakeshop.net - kita bakal ngganti utawa mbalekaken tuku sawise konfirmasi.

TULUNG DICATHET: Kabijakan iki ora nyakup penyalahgunaan, karusakan sing ora disengaja, karusakan banyu, utawa penyalahgunaan produk sing dituku.

PULANGAN & REFUNSI

Kebijakan kita tahan dina 30. Yen dina 30 wis ilang wiwit tuku, sayangé, kita ora bisa menehi dhuwit utawa ijol-ijolan.

Kanggo nampa mbalekaken, tindakake langkah ing ngisor iki:

Produk mung bisa dibalekake yen isih ana ing kondisi lan kemasan asline. Produk bekas, utawa produk sing rusak dening pelanggan ora layak kanggo mbalekaken.

Nyuwun nomer wewenang bali lan ngirim email menyang sales@hotcakeshop.net kanthi alasan rinci kanggo bali lan gambar utawa video produk sing ndhukung alasan sampeyan. Sawise disetujoni, sampeyan bakal nampa RA # lan alamat gudang paling cedhak ing ngendi sampeyan bisa ngirim produk sing pengin dibalekake.

Kanggo njamin mbalekaken, gunakake layanan mail sing bisa dilacak, kita ora bakal tanggung jawab kanggo paket sing ilang utawa ilang. (Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya pengiriman dhewe kanggo mbalekake barang sampeyan. Biaya pengiriman ora bisa dibalekake. Yen sampeyan nampa mbalekaken, biaya pengiriman bali bakal dikurangi saka mbalekaken. Mangga priksa manawa sampeyan ngirim barang kasebut maneh. minangka hadiah amarga kita ora nutupi biaya khusus kanggo bali)

Sawise nampa paket sampeyan, produk sampeyan bakal ditliti lan mbalekaken lengkap bakal ditanggepi menyang cara pembayaran asli sampeyan. Kuitansi mbalekaken bakal dikirim lewat email menyang alamat email sing digunakake nalika tuku asli.
Ana kahanan tartamtu ing ngendi mung maneh pembayaran sing diwenehake (yen ana):

  • Barang apa wae ora ana ing kondisi asli, rusak utawa ilang bagian amarga ora amarga kesalahan kita
  • Sembarang barang sing dikembalikan luwih saka 30 dina sawise layang

Sawetara jinis barang ora dibebasake saka bali. Kita uga ora nampa produk sing intim utawa barang sanitasi, bahan mbebayani, utawa cairan utawa gas sing gampang kobong.

TANGGAL Utawa ilang (YEN APLIKASI)

Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisé pengembalian dana dikirim kanthi resmi.

Sabanjure kontak bank sampeyan. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis rampung kabeh iki lan sampeyan isih durung nampa mbalekaken, hubungi kita ing: sales@hotcakeshop.net

EXCHANGES  (YEN DITRAPAKE)

Kita mung ngganti item yen lagi risak utawa rusak. Yen sampeyan perlu kanggo ngganti kanggo item padha, ngirim email ing: sales@hotcakeshop.net

SALE/PROMOSI BARANG (YEN DITRAPAKE)

Mung item sing diregani biasa bisa dibalekake, barang sing larang regane ora bisa dibalekake.

Apa aku bisa mbatalake pesenan sawise dilebokake?

Sayange, kita ora bisa mbatalake pesenan yen wis diproses lan / utawa dikirim. Yen sampeyan mbatalake pesenan sadurunge wis diproses lan / utawa dikirim, sampeyan bakal ditaksir 20% ragad pembatalan kanggo nutupi biaya restocking lan biaya kabiji kanggo kita kanggo mbalekaken dening perusahaan kertu kredit.

Alasan ora sah:

Panuku ora pengin barang kasebut maneh - iki minangka conto sing paling umum sing ora bisa diajeni yen kita pengin terus menehi rega sing apik ing Hotcakeshop. Sing tuku kudu nggawe manawa dheweke pengin tuku barang sadurunge ngirim pesenan, dudu sawise. Sawise pesenan dikirim, panuku mlebu kontrak sing sah karo bakul kanggo tuku kabeh barang ing urutan kasebut.
Panuku nemokake barang sing luwih murah ing papan liya - Pembeli kudu yakin manawa dheweke wis siyap mbayar rega sing dijaluk sadurunge ngirim pesenan. Sawise pesenan dikirim, panuku mlebu kontrak sing sah karo bakul kanggo tuku kabeh barang ing urutan kasebut.