Kabijakan Nyegah COVID-19

Nalika kahanan COVID-19 berkembang saben dina, prioritas utama kita sajrone jaman sing angel iki yaiku kesehatan lan safety para pelanggan, komunitas lan awake dhewe.

Kita njupuk langkah-langkah pencegahan sing penting kanggo njaga lingkungan sing resik lan aman. Kita makarya kanthi rapet miturut pandhuan CDC kanggo ngrancang lan ngawasi kahanan sing berkembang iki.

FAQ

Kepiye Covid-19 mengaruhi Galeri Seni Toi?
Hotcakeshop minangka bisnis online sing beroperasi kaya biasane. Kita njupuk langkah sing perlu kanggo tundhuk karo pedoman CDC lan njaga lingkungan sing resik lan aman nalika nyiapake kiriman sampeyan.

Apa aku bakal nampa pesenan?
ya wis! Layanan pos uga beroperasi kaya biasane, sanajan bisa uga ana wektu tundha amarga kekurangan staf

Apa ana keterlambatan pengiriman sing dikarepake?
Ora mesthi, nanging maneh, kekurangan staf bisa uga mengaruhi pigura wektu pengiriman. Kita kerja keras kanggo njaluk print sampeyan sanalika bisa.

Kita saestu matur nuwun kanggo dhukungan ing wektu iki.