Kebijakan Privasi

Barangku dikirim saka ngendi?

Kabeh pesenan kita dikirim saka China. Kita nggawe akeh pelanggan seneng kaya akeh pesenan sing dikirim. Sampeyan mung kudu melu kulawarga gedhe.

KENAPA PESANANKU DIKIRIM PAKET BERBEDA?

Yen sampeyan duwe pesenan multi-item, saben item bisa dikirim saka gudang internasional sing beda-beda, gumantung sing paling cepet kasedhiya. Utawa, yen item populer lan rada mundur, kita bisa ngirim barang sampeyan ing wektu sing beda-beda, ing paket sing beda-beda, kanggo nyegah pesenan sampeyan lan supaya bisa dikirim kanthi cepet!

Kapan aku bakal nampa pesenanku?

Pesenan dikirim langsung saka pirang-pirang gudang domestik & internasional lan bakal nindakake kabeh supaya sampeyan bisa pesen kanthi cepet! Amarga popularitas tawaran kita, mangga ngidini kira-kira 2-3 minggu supaya pesenan sampeyan tekan ing AS (beda-beda gumantung saka produk menyang produk). Negara liya bisa njupuk kira-kira 2-4 minggu (beda-beda gumantung saka produk kanggo produk) amarga lelungan lan bea cukai. Wigati dimangerteni, amarga popularitas tawaran sing ekstrem, iki mung perkiraan.

Yen ora, amarga COVID-19, maskapai penerbangan saya suda, saengga pesenan sampeyan bakal luwih suwe tinimbang biasane. Matur nuwun kanthi sanget kanggo pangerten sampeyan.

APA NAMPU LAKU PESANAN AKU NGECE UTAWA KALAH MAIL MAIL?

Kabeh pesenan kita dikirim kanthi pengiriman lan penanganan sing diasuransiake. Yen pesenan macet ing pabean, dikirim maneh utawa malah ilang sajrone proses pangiriman, njaluk ngapura! Layanan pos metu saka kontrol kita. Nanging, ing kasus kaya iki, amarga paket diasuransiake, kita bakal ngirim paket anyar kanthi pengiriman luwih cepet lan pelacakan lengkap, yen bisa. Mangga deleng kabijakan mbalekaken lan bali nalika iki bisa ditrapake kanggo kahanan pengiriman.

Apa aku bakal dikenani biaya bea cukai lan pajak?

Rega sing ditampilake ing situs kita gratis pajak ing USD, tegese sampeyan bisa uga kudu mbayar bea lan pajak yen sampeyan nampa pesenan. Pajak impor, bea lan bea cukai sing gegandhengan bisa dikenani biaya sawise pesenan sampeyan wis tekan tujuan pungkasan, sing ditemtokake dening kantor pabean lokal sampeyan. Pembayaran biaya lan pajak kasebut minangka tanggung jawab sampeyan lan ora bakal ditanggung dening kita. Kita ora tanggung jawab kanggo telat sing disebabake dening departemen pabean ing negara sampeyan. Kanggo rincian biaya, hubungi kantor pabean lokal.