FAQ

Ing ngisor iki sawetara pitakonan sing kerep ditakoni. Kanggo menehi pengalaman pelanggan sing paling apik, saran sampeyan dianjurake banget. Yen sampeyan duwe pitakon, kirim email menyang sales@hotcakeshop.net

P. Sampeyan ngirim saka ngendi?

A. Kita kapal saka warehouses partnered & pabrik dumunung ing AS & China. Dadi, muga-muga barang sampeyan bakal dikirim kanthi kapisah (yen sampeyan pesen luwih saka siji item) amarga macem-macem pabrik khusus ing macem-macem wilayah manufaktur.

Q. Suwene iku bakal njupuk kanggo item sandi teka?

A. Biasane bakal njupuk 7-30 dina bisnis kanggo kabeh pesenan teka. Wektu pengiriman beda-beda gumantung saka produk menyang produk; adhedhasar panjaluk lan lokasi pengiriman.

P. Suwene suwene nampa nomer nelusuri?

A. Iku bakal njupuk biasane antarane 2-5 bisnis dina.

P. Ngendi aku bisa nggawe pesenan saka?

A. Sampeyan bisa nggawe pesenan saka negara endi wae, kita kapal Worldwide.

P. Apa pengiriman pancen GRATIS?

A. Ya, pengiriman gratis ing saindenging jagad yen pesenan luwih saka $50.

P. Where is your company located?

A. Perusahaan kita dumunung ing Shanghai, China; Gudang sumber ing: USA; Kontak vendor kualitas dhuwur ing: China

P. mata uang endi sing bakal dikenani biaya?

A. We proses kabeh pesenan ing USD. Nalika isi cart ditampilake ing sawetara mata uang, sampeyan bakal checkout nggunakake USD ing kurs paling saiki.

P. Apa aku bakal nampa nomer konfirmasi nalika pesenan?

A. Ya, kabeh pelanggan bakal nampa nomer pesenan sawise manggonake pesenan.

Hubungi kita yen sampeyan ora nampa ing 24 jam.

P. Sapa sing bisa dak hubungi yen ana masalah karo pesenanku?

A. Kabeh pitakonan bisa diterusake menyang sales@hotcakeshop.net

T. Kepiye carane bisa mbayar?

A. Kita nampa kabeh Kartu Kredit Utama: Visa, Mastercard, Discover, Amex lan uga Paypal

Q. Apa Checkout ing situs iki aman lan aman?

A. Sampeyan bisa dadi pancen manawa kabeh tumbas kene aman lan aman.

P. Yen aku ngetik alamat email, sampeyan bakal ngedol informasiku?

A. Kita ora ngedol informasi pelanggan. Email mung kanggo tindakake-munggah lan ngirim buletin promosi lan kupon kanggo diskon.

P. Apa aku (pelanggan) kudu mbayar bea cukai?

A. Kanggo umume negara sampeyan ora kudu mbayar bea cukai, nanging gumantung ing ngendi sampeyan manggon lan yen sampeyan supaya luwih saka 1 potong.